Annons

Kvaljakten fortsätter för BoIS

Kevin Jensen visade vägen. Arkivbild: Nisse Nilsson

Det börjar så smått lukta kval till Superettan för Landskrona BoIS.
Onsdagskvällens nästintill kassaskåpssäkra 2-0 seger mot Torns IF gör att BoIS befäster sin andraplats i serien.

Annons
 

Regnet vräkte ner över det elljusdränkta Landskrona IP men lagom till att domare Rinon Hasani blåste till spel avtog nederbörden.

BoIS var hetast matchen igenom och rullade runt bollen och lät de orangeklädda Tornspelarna mestadels ägna sig åt att jaga. Redan i den 13:e matchminut serverade Filip Olsson bollen på ett silverfat till Kevin Jensen som smugit in i straffområdet mellan gästernas mittbackspar.
Kevin Jensen gjorde inga misstag utan placerade säkert bollen i mål i det bortre hörnet.
– Det går bra nu, konstaterade målskytten och tackade för förarbetet.
– Filip driver fram bra och sticker in bollen i rätt läge.
1-0 stod sig första halvlek ut och det skulle dröja till den 71:a matchminuten innan det var dags att notera 2-0 sedan Oscar Petersson gjort sitt första mål i den randige tröjan.
– Jag fick bollen av Filip Olsson. Det var skönt att hitta bortre hörnet, sa målskytten ödmjukt om sitt vackra premiärmål.

Det hårda matchandet börjar slita på spelarna. Lagkapten Philip Andersson tvingades kasta in handduken på uppvärmningen och såväl Jonathan Asp som Filip Olsson linkade bandagerade av planen. Nu får vi hoppas att trion är fit-for-fight tills på söndag då ett nytt skånederby väntar, denna gång mot Eskilsminne på Harlyckan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser