Ventilationsaggregat höll inte tätt

Det var ett ventilationsaggregat som inte höll tätt när det regnade som ihärdigast fredagen den 25 september.
Det var ett ventilationsaggregat på Häljarpshallen som inte höll tätt när det regnade som ihärdigast fredagen den 25 september.

Fredagen den 25 september vräkte regnet ner. Så till den milda grad att innebandyspelarna i Häljarps SK blev sura i dubbelbemärkelse. Mest dock för att det regnade in i den nyrenoverade Häljarpshallen där det skulle spelas match.

En inställd match kan alltid spelas igen men hur mår egentligen den nyrenoverade Häljarpshallen?
Frågan ställde vi till Mikael Forsberg, VD för Landskronahem och det nya kommunala bolag som nu förvaltar kommunens fastigheter.
– Det var olyckliga väderomständigheter där vinden låg på åt fel håll och regnet vräkte ner i kombination med ett ventilationsaggregat som är felplacerat som gjorde att det kom in vatten på hallgolvet, säger han.
– Det har hänt vid ett tillfälle tidigare. Som tur är, har golvet inte tagit skada. Vi har lagt in om detta i vår åtgärdsplan. I slutet av 2021 alternativt under 2022 kommer vi att utföra ett byte av aggregatet. Verksamheten i hallen fortlöper som vanligt igen, avslutar Mikael Forsberg.

Till arkivet