Annons

Kollegor, vänner och räddningstjänst hedrade avliden lastbilschaufför

Kortegen kör på E6, vid Landskrona Södra där räddningstjänste slutit upp för att hedra den avlidna lastbilschauffören Candice.
Foto: André Tajti / AT-Foto.se

Det var i onsdags som den 24-åriga lastbilschauffören Candice omkom i en trafikolycka på E6 strax söder om Landskrona. I lördags hedrades hennes minne genom en kortege med cirka 50 lastbilar och personbilar längst med E6.

Annons
 

Kortegen startade i Helsingborg och körde ner till Lundåkra där man vände och körde tillbaka till Helsingborg igen. Vid Trafikplats Landskrona Södra hade räddningstjänsten kört ut med styrkan för att visa sin respekt. När kortegen passerade stod man på viadukten och blinkade med blåljuset.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser