Annons

Ny randig seger

 

Annons
 

BoIS tog tre ytterst viktiga poäng i jakten på kvalplatsen till Superettan då man hemmabesegrade Skövde med 3-2 på lördagen. Men det satt långt inne. De randiga ledde med 2-0 i paus men gästerna både reducerade och kvitterade i andra halvlek. BoIS drog dock det längsta strået och kunde avgöra genom Filip Olsson.

BoIS hade bra kontroll i första halvlek. Det dröjde dock till minut 40 innan ledningsmålet kom då Linus Olsson nickade in bollen.
2-0 kom i halvlekens sista ordinarie minut då Kevin Jensen placerade bollen bakom en chanslös målvakt.

I andra halvlek kom Skövde ut som ett nytt lag och det tog inte många minuter innan Amar Muhsin reducerade. Och efter en knapp timme gjorde gästerna 2-2 genom ett självmål

Det var dock BoIS som avgjorde kampen och det med besked. I minut 53 gjorde Filip Olsson 3-2 via en Skövdespelare. BoIS avslutade också matchen bäst och närmast ytterligare ett mål var Kevin Jensen som hade ett skott i stolpen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser