Annons

Hemmapremiär för Falcons

Patric Johansson ser fram emot spel i division 1. Imorgon lördag är det hemmapremiär.

Landskrona Falcons herrar är tillbaka i innebandyns division 1 och på lördagen är det dags för hemmapremiär. Falcons ställs emot en annan nykomling, FBC Partille som vann sin div 2-serie minst lika överlägset som Falcons vann sin.

Annons
 

Matchen som spelas i Landskrona Idrottshall börjar klockan 13.00.
– På grund av rådande omständigheter tar vi bara in 50 personer i publik men för de som inte lyckas få en plats så kommer matchen livesändas, säger lagets coach Patric Johansson och hänvisar till klubbens hemsida.

Falcons seriepremiär som avgjordes förra lördagen borta mot IK Zenith, slutade 5-3 till hemmalaget.

Tidigare i veckan kom beskedet att  innebandyförbundet inte medger elitlicens till Falcons på grund av negativt eget kapital. Klubben har till den 30 april 2021 på sig att få ordning på det egna kapitalet.

Annons
Annonser














Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser