Annons

BoIS jagar damlagstränare

Teuta Azemi är ansvarig för tjejfotbollen i BoIS, nu ska hon få sällskap av en damlagstränare.

Vi noterar att Landskrona BoIS nu via sin hemsida är på gång att rekrytera en damlagstränare.

Annons
 

Landskrona BoIS har sedan ett par år tillbaka (läs sedan stommen till dagens styrelse tillträde) för avsikt att låta tjejer spela fotboll i klubben. Klubben ska vara en aktiv aktör för att flickor och damer i Landskrona ska kunna satsa på sin fotboll och där man på sikt även ser att det bedrivs elitfotboll på damsidan i Landskrona.

Tänker börja i divisen 4
Klubben söker nu en damlagstränare som vill ta på sig uppdraget att vara huvudansvarig för representationslag på damsidan vilket är tänkt att starta upp i division fyra nästa år. Personen är även tänkt att fungera som en ambassadör för dam- och flickfotboll i sin helhet.

Är du rätt person?
Senast den 10 oktober ska en ansökan vara klubbchef Michel Ekberg tillhanda.

Läs mer om tjänsten på BoIS hemsida

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser