BoIS gästade Landskrona-Citadell Rotaryklubb

Efter en lunch på Hotel Öresond berättade BoIS assisterande tränare Max Mölder, klubbens kassör Lennart Neander samt den blivande klubbchefen Michell Ekbom om den spännande hösten som föreningen står inför. De tre hälsades välkomna av La president Anders Ekblom.
Efter en lunch på Hotel Öresund berättade BoIS assisterande tränare Max Mölder, klubbens kassör Lennart Neander samt den blivande klubbchefen Michel Ekberg om den spännande hösten som föreningen står inför. De tre hälsades välkomna av Landskrona-Citadell Rotaryklubb president Anders Ekblom.

På måndagen höll Landskrona-Citadell Rotaryklubb sitt andra möte sedan det långa uppehållet som uppkom i och med att coronasmittan härjade som mest i våras. Men nu har organisationen hittat ett koncept som håller trots att det fortfarande råder restriktioner. Och på måndagens agenda stod Landskrona BoIS.

Rotaryklubbens president är Anders Ekblom.
– Det är skönt att det rullar på. Men vi är mycket noggranna. Många av våra medlemmar är i riskgruppen, säger presidenten.

Mötet hölls på Hotel Öresund. Ett drygt 20-tal var närvarande fysiskt och två personer följde mötet via Internet.
– Vi har väl inte den mest optimala lösningen för detta idag men det funkar. Dessutom jobbar på en smidigare lösning.

Med på mötet från BoIS var föreningens blivande klubbchef Michel Ekberg, kassör Lennart Neander samt assisterande tränare Max Mölder.
Michel Ekberg, som börjar sin tjänst som sportchef den 1 oktober berättade om sig själv och vad han brinner för. Framför allt framhöll han att BoIS numera är en förening för alla i och med tjejfotboll nu bedrivs i klubbens regi.
– Jag har även haft samma tjänst i Hittarp under många år. Där jobbade jag mycket med sponsorer sidan om fotbollen och det är mycket därför som jag hamnade i BoIS.

Lennart Neander informerade om klubbens ekonomi och det faktum att laget tvingats spela inför tomma läktare.
– Det har naturligtvis inneburit att siffrorna inte är som de budgeterade. Man jag tror ändå att vi kommer att klara oss hyfsat med tanke på vad som hänt.
– Vi kan också berätta att vi från och med onsdagens cupmatch mot Öster tar emot publik. 50 av de som har abonnemang kommer att få se matchen. Därefter kommer 50 nya att få chansen att se nästa match. Och så kommer vi att köra på tills vi får släppa in fler.

Slutligen informerade Max Mölder om hur en vecka kan se ut.
– Eftersom varje vecka ser helt olika ut med speldagar så är den ena veckan inte den andre lik. Men generellt kan man säga att vi kör en enkel återhämningsträning dagen efter match och sedan får killarna vila en dag innan vi tar sikte på nästa match, förklarade Max Mölder.

Till arkivet