Annons

Stor onlineauktion på tisdag

Jonas Karlsson på Skånes Auktionsverk visar upp sin personliga favorit, en oljemålning av Jules Schyl, på tisdagens onlineauktion.

Den rivstart som Skånes Auktionsverk drog igång genom onlineauktionen som hölls den 12 augusti följs upp med en ännu större auktion kommande tisdag. Hela 866 rop kommer att genomföras innan det är dags att lägga ner den virtuella klubban.

Annons
 

Auktionen inleds med ett antal guldmynt.
– Det är delar av en större samling som vi auktionerar ut. Det rör sig om såväl guld- som silvermynt, säger Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk.

Ett rop som är väldigt speciellt är nummer 31. Det är två clubfåtöljer som går under klubban.
– Det är två superhäftiga art deco-fåtöljer i jakaranda samt bronserat trä med textilklädsel. De är från 1920-1930-talet. Tänk. Nästan hundra år gamla.

Joakim Karlsson brukar även avslöja sin personliga favorit och denna gång är det en tavla.
– Det är en oljemålning på pannå av Jules Schyl och den föreställer Dubrovnik. En i mitt tycke mycket fin tavla, säger Joakim Karlsson.
– Sen har vi ju såklart allt mellan himmel och jord. Det är bara att kolla in vår katalog på hemsidan eller komma på vår visning på Ringvägen 48 på måndag mellan klockan 13 och 19, avslutar Joakim Karlsson.

Onlineauktionen börjar på tisdag den 25 augusti klockan 18.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser