Annons

Michel Ekberg ny klubbchef i BoIS

Michel Ekberg – Ny chef på BoIS kansli från och med i höst. Foto: Landskrona BoIS.

Idag har det blivit klart att Landskrona BoIS anställer ny klubbchef. Michel Ekberg får en nyckelroll när klubben tar nästa steg i klubbens långsiktiga satsningar. Han tillträder formellt den 1 oktober men har redan tagit klivet in på kansliet och börjat lära känna föreningen.

Annons
 

Michel Ekberg är 38 år gammal och har nyligen avslutat en tjänst som sälj- och marknadschef på Kondektor. Han har också varit klubbchef i Hittarps IK under två perioder på sammanlagt 6,5 år och
under den tiden varit huvudansvarig i byggandet av Hittarps IK till det föreningen är idag.

Landskrona BoIS ordförande Urban Jansson säger att man sökt efter en ny klubbchef sedan Max Lundgren slutade i fjol men också att man i styrelsen pratat mycket om vilken profil denna person bör ha och att det kommit att luta mot en klubbchef med marknadsinriktning och där Michel Ekberg passat väl in.
– Det vi sett under 2020 är dels att landskroniterna, supportrarna, våra partners och staden verkligen tror på den förändringsresa hela föreningen är mitt inne i. Backningen är stor från alla håll, säger han. 

På Landskrona BoIS hemsida kan man ta del av en intervju med såväl ordförande Urban Jansson som nye klubbchefen Michel Ekberg – https://landskronabois.se/2020/08/13/michel-ekberg-ny-klubbchef-i-landskrona-bois

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser