The Night Flight Orchestra klara för Roskilde 2021

The Night Flight Orchestra på scen i Paris vid bandets Europaturné 2017. I år spelarman bland annat på 50-årsjubilerande Roskilde Festival. Foto: Elie Bescont.
The Night Flight Orchestra på scen i Paris vid bandets Europaturné 2017.  2021 spelar bandet på 50-årsjubilerande Roskilde Festival.
Foto: Elie Bescont.

Om en dryg vecka var det tänkt att The Night Flight Orchestra skulle spelat på öppningsdagen av Roskilde Festival. En pandemi kom emellan. Nu kan alla fans istället glädja sig åt att Landskronabandet redan är bokade till nästa års festival.

R&B-ikonerna TLC och hårdrockande The Night Flight Orchestra från Landskrona är två av trettiotvå band som Roskildefestivalen nu tillkännager inför festivalen som kommer att gå av stapeln 26/6 — 3/7 2021.

Till arkivet