Annons

Följ med in på Galleri Gamla Kyrkogatan

Sven Pettersson träffar Susanne Wärn-Persson och pratar om hennes galleri på Gamla Kyrkogatan.

Susanne Wärn-Persson är inte rädd för färg. Tvärtom. Färgglad och sinnlig är hennes konst.
Filmaren Sven Pettersson som då och då har vägarna förbi redaktionen missade inte att det öppnat ett nytt galleri på Gamla Kyrkogatan 14 alldeles mitt emot nättidningen.

Annons
 

– Min kreativitet har verkligen fått löpa amok här, säger Susanne Wärn-Persson om sitt ombonade galleri som även fungerar som ateljé.
– Det är som en baby som ska vårdas och låta utvecklas. Inte trodde jag att jag kunde allt detta men bit för bit har jag grejat det.

Nog ordat – Följ med Sven Pettersson in på Galleri Gamla Kyrkogatan:

Oops!
Med glimten i ögat,  en stor portion humor och självironi har Susanne Wärn-Persson lämnat tavlan Oops till Landskrona Direkts stödauktion.  
– Det händer saker på vår vandring genom livet. Man gör bort sig. Man kan vara klumpig och snubbla. Man gör både fysiska som verbala klavertramp. Man håller inne med sina åsikter för man är rädd för vad andra eventuellt ska tänka, gud förbjude. Ett vanligt fenomen att censurera sig. Men shit happens. Lär av det. Ryck sen på axlarna och vandra vidare. Ditt värde är alltid intakt, säger hon om konstverket som redan rönt stort intresse.

Titta på och bjud på tavlan här >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser