Annons

Cityidrotts Glädjepatrull till er tjänst

Cityidrotts Glädjepatrull  det vill säga David Andersson och Daniel Glantz-Persson kommer till en skolgård nära dig under vecka 24.

Under vecka 24 kommer Cityidrotts Glädjepatrull bestående av de två energiknippena Daniel Glantz-Persson och David Andersson att ge sig ut på skolgårdarna runt om i Landskrona på ett hemligt uppdrag att sprida så mycket glädje som möjligt bland alla barn i låg- och mellanstadiet.
– Vi kände för att ta några egenskaper som vi ledare på Cityidrott är bäst på att göra, som är helt gratis och använda det på ett enkelt och positivt sätt och då valde vi att skapa “Glädjepatrullen”. Vi kommer åka runt till skolgårdar i Landskrona med en ruskig energi och sprida så mycket glädje vi bara kan, säger Daniel Glantz-Persson, Cityidrott.

Annons
 

Det utlovas både musik, Tiktok-dans och aktivitet när Glädjepatrullen ska ut på skolgårdarna under rasterna för att sprida energi och glädje, något som redan fått en uppskattad respons på skolorna. 
– Direkt när vi berättade för skolorna vad vi ville göra så fick vi otroligt fin respons och alla ville vara med och ta del av oss så då känner man verkligen uppskattningen på förhand. Vi har kört mycket rastaktiviteter tidigare så vi kommer ta mycket av det vi gjort innan och skala upp det några snäpp till.

– Det ska bli hur roligt som helst och barnen vet inte att vi ska komma eller när vi ska komma till dem så det blir en rolig överraskning och en härlig avslutning på terminen. 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser