Unga och ledare prisades

Oscar Leo har utsetts till årets ungdomsledare för sitt engagemang i Landskrona Atletklubb.
Tio ungdomar fick 3000 kronor samt en vas vardera i stipendium från LISA.

Med anledning av corona har Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation inte kunnat dela ut priser och stipendier vid någon gala. Därför har de prisat de utsedda efter hand. På måndagen delades priset till årets unga ledare samt de traditionella ungdomsstipendierna ut vid en prisutdelnings ceremoni på Puls Arena.

Priset som Årets unga ledare gick till Oscar Leo för sitt engagemang att lära ut tyngdlyftning till ungdomarna i Landskrona Atletklubb.

Årets ungdomsstipendiat gick till Linus Kahl, Landskrona Simsällskap, Emil Hassling, Landskrona Simsällskap, Joakim Dinh, Landskrona Karateklubb, Melvin Dahlberg, Landskrona Ski Club, Meja Engdahl Petersson, Landskrona Kvinnliga GF, Tuva Henckel, Landskrona Kvinnliga GF, Alvin Broman, Landskrona Atletklubb, Hanna Brodin, Landskrona Atletklubb, Noel Berg, Landskrona Taekwondo Akademi och Erik Nilsson, Bangolfklubben Linjen.

De tio pristagarna har inom sina sporter varit framgångsrika och blivit utsedda till stipendiaten för sina goda resultat. De får en check på 3000 kronor som Landskrona Stad sponsrar med och en ljusstake med blommor av Urban Hector, Lars Lindblad och Eva Helgesson, samtliga från LISAs styrelse.

Oscar Leo har utsetts till årets ungdomsledare för sitt engagemang i Landskrona Atletklubb. På bilden omges har av LISAS ordförande Gunnar Nilsson samt ledamoten Eva Helgesson.
Till arkivet