Annons

Förhandsvisning av stödauktion

Konstnär Susanne Wärn-Persson hälsade på redaktionshunden Zac när hon kom förbi med målningen “Oops!”

Den 9 juni hålls en stödauktion för Landskrona Direkt på Skånes Auktionsverk. Som vanligt kommer auktionsverket att ha visning dagen innan allt ska ropas ut. Men den som vill vara ute i god tid bör komma till redaktionen på lördag. Klockan 10 till 16 håller Landskrona Direkt öppet för de som är friska och som respekterar regeln att man håller avstånd.

Annons
 

– Vi har fått in så fantastiska alster att vi vill visa upp det mesta redan nu. Allt för att man i god tid ska kunna planera och eventuellt registrera sig på Skånes Auktionsverk, säger Håkan Karlsson på Landskrona Direkt.

Väggarna på redaktionen är fulla av verk av åtskilliga konstnärer.
– Ett stort antal av stadens konstnärer har uppmärksammat vår auktion och ställt upp med alster. Men det finns även en hel del konst från resten av landet och även från utlandet.

Läs även: Stödauktion för Landskrona Direkt – från tips till verklighet

  • Vad: Förhandsvisning
  • När: Lördag den 16 maj klockan 10 till 16
  • Var: Gamla Kyrkogatan 21, Landskrona

Jan-Erik Palm från Galleri Gamla Staden hade vägarna förbi redaktionen idag med tre olika verk av konstnärer som ställts ut på galleriet. Här en giclée av Birgitta Glenmark.
– Det är klart att vi alla inom kulturen måste hjälpa åt. Jag tvekade inte en sekund när jag såg att Direkten har problem.

Bjud på Birgitta Glenmarks tavla >>>

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser