Annons

Patrik Helgesson utsedd till årets ledare

Patrik Helgesson har utsetts till årets ledare.
Arkivbild. Foto: Marie Brodin.

Patrik Helgesson har varit engagerad i Landskrona Atletklubb i praktiskt taget hela sitt vuxna liv, såväl som utövare som ledare. För det senare har han nu blivit prisad av RF-SISU Skåne vilka utsett honom till årets ledare.

Annons
 

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundets och SISU Riks regionala företrädare. Deras uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialdistriktsförbund. I Skåne är cirka 2400 idrottsföreningar i 71 olika idrotter anslutna.

Därför kändes det stort för Patrik Helgesson i Landskrona Atletklubb när han utsågs till årets ledare.
– Det känns jättekul. Jag har hållit på i många år, säger han på RF-SISU Skånes hemsida.
– Priser är fint. Vi idrottare gillar priser, säger han och ler stort.

Motiveringen lyder:
Årets idrottsledare år en person som dedikerat sitt ideella engagemang i tyngdlyftningen både lokalt, nationellt men även internationellt. Han valdes in föreningsstyrelsen redan som 16-åring, och har sedan dess varit delaktig och drivande i föreningens utveckling av aktiva och ledare i över 30 år. Hans arbete genomsyras med en stor entusiasm, stor omtanke och ett stort tålamod. Årets idrottsledare är Patrik Helgesson, Landskrona Atletklubb.

Trotjänaren har med sin erfarenhet mycket att lära ut.
– Ett tips till alla blivande ledare är att se alla som resurser.

Träningen är alltid viktig, inte minst nu under coronatiderna.
– Det gäller att hålla modet uppe och sprida så mycket glädje man kan. Känner man sig lite nere när man kommer till träningen så ska man bli gladare här, säger Patrik Helgesson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser