Annons

Lyckat försök i Landskrona får genomslag i landet

ÖoB håller extraöppet för personer i riksgrupperna.
Foto: ÖoB

Lågpriskedjan ÖoB utökar nu sina öppettider i ett 40-tal varuhus över hela landet för att skydda riskgrupper för coronaviruset. Detta efter ett lyckat försök genomförts i Landskronabutiken under förra veckan

Annons
 

– Vi har kört ett test med särskilda öppettider i varuhusen i Landskrona och Kristianstad under den gångna veckan med ett mycket positivt gensvar. Därför väljer vi nu att införa det i ytterligare ett 40-tal varuhus runt om i landet för att hjälpa till att möta våra kunders önskemål i dessa speciella tider, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB. 

ÖoB följer det initiativ som flera aktörer i dagligvarubranschen har anslutit sig till för att sprida samhällsnytta. Från och med idag och framåt kommer utvalda ÖoB-varuhus att ha särskilda öppettider för personer som befinner sig i riskgrupperna.

Det är alltså de som är över 65 år och andra personer som befinner sig i riskgrupperna för coronaviruset som kan handla i varuhusen före ordinarie öppettider.
– Våra öppetider i Landskrona är klockan 08-09 måndag till fredag för just riskgruppen, säger Christel Johnsson på ÖoB Landskrona.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser