Annons

Flera nomineringar för inredningsinspiratör

Myriam Jabert är en sann inredningsinspiratör.
Foto: Tillydilly Photography.

Myriam Jabert är småföretagare med flera områden på sitt CV. Modellen, smyckesdesignern, managern men främst inredningskonsulten oroar sig för ekonomin i tider av kris men samtidigt är hon för tillfället överlycklig, då hon har hela tre nomineringar i olika kategorier i en stor inredningstävling.

Annons
 

– Som egenföretagare kommer det bli ett tufft år på grund av Corona. Men genom nomineringarna i tävlingen hoppas jag fler kunder hittar till mig så att jag kan fortsätta med mitt företag, säger Myriam Jabert.

Det är designbutiken Rum21 som står bakom tävlingen där man veckan ut kan rösta i fem olika kategorier. Myriam Jabert återfinns som nr 46 i  ”årets stjärnskott”, nr 23  bland ”årets trendsättare” och nr 72 som ”årets instagramflöde”.

Röstar gör man på:
https://www.rum21.se/tavla/rum21-awards/rosta

Homestyling a´la Myriam Jabert.
Foto: Pressbild.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser