Annons

Fredagens Landscorona rapport

Även SD stänger ner och Socialdemokraterna skjuter fram sitt årsmöte.

Igår var det moderaterna som via sitt skyltfönster meddelade att man håller stängt på obestämd tid. Idag gör SD detsamma och Socialdemokraterna meddelar via sitt fönster att man skjuter fram sitt årsmöte, dock längst till augusti. Nedan följer fler inställda arrangemang samt ett som avslutas i helgen.

Annons
 

Vårens återstående två filmer flyttas fram
Filmstudion har drygt 450 medlemmar fördelade på fyra visningar.
– Vi är många som tillhör det som Folkhälsomyndigheten definierar som riskgrupp.  Just nu är vi i en situation där antalet människor som insjuknar i Covid-19 ökar i Sverige och det är oklart hur det kommer att se ut under resten av våren, skriver Landskrona Filmstudio på sin hemsida och flyttar därför fram vårens två återstående filmer till i höst.

När det gäller Biograf Maxim i övrigt så visas det film varje kväll.
– Vi har fortfarande öppet, men tyvärr är där inte så många som kommer och tittar. Vi har minskat på personalen på vardagarna, hälsar man från bion..

Framskjutet på Hemslöjden
Hannah Streefkerk som imorgon lördag skulle invigt och visat sin utställning Translated Patterns på Hemslöjden i Skåne, har tvingats ställa in på grund av sjukdom.
– Eftersom vi inte i dagsläget kan säga när Hannah är frisk så återkommer vi med mer info vid ett senare tillfälle, meddelar Sofia Månsson vid Skånes Hemslöjdsförbund.

Galleri Direkt
På Galleri Direkt – Gamla Kyrkogatan 21, är det sista chansen, åtminstone på ett tag, att se Elena Hafströms fantasirika akvareller.
–  Vi är friska och krya och kräver detsamma av våra besökare, säger Kary Persson och ställer fram (hand)spriten till helgens besökare.
– Vi håller öppet 12-16 lördag och söndag och här är gott om plats. Av förklarliga skäl har publikrusningen uteblivit. Det är dock inte omöjligt att vi visar utställningen igen lite längre fram då den är värd en större publik.

Elena Hafström har fyllt Galleri Direkt med akvareller.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser