Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Räddningstjänsten har full koll

En läsare som bor strax norr om Exercisfältet hörde av sig till redaktionen och berättade om sin oro att räddningstjänsten skulle ha det svårt att komma fram på Holmgatan nu när man stängt av Strandvägen i samband med ombyggnation. Från Räddningstjänsten hälsar man dock att man har full kontroll.

Annons
 

André Bengtsson är den på Räddningstjänsten som ansvarar för framkomligheten i det aktuella området.
– Vi testade Holmgatan och gatorna intill i torsdags. Det enda vi hade att anmärka på var några så kallade betongsuggor som placerats ut för att förhindra fortkörning men dessa plockas bort på tisdagen, säger André Bengtsson.
– Vi får besked från Skanska en gång per vecka vilka gatuavsnitt som ska stängas av och därefter kollar vi framkomligheten på alternativa vägar så att vi kan komma fram till alla om det skulle behövas.

Läs även: Strandvägens entreprenörer presenterade sig

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser