Annons

Eventutbildare föll på mållinjen

Utbildningsledare Aida Winnerström och utbildare Emil Tingström vid eventkoordinatorutbildningen samt rektorn vid Yrkeshögskolan Thora Skuladottir är nöjda med att utbildningen nominerades som Årets Eventskåning.

Det var vid en prisutdelningsceremoni på Moderna Museet Malmö igår som vinnaren av Årets Eventskåning 2019 tillkännagavs. På Yrkeshögskolan i Landskrona hade man satt sina förhoppningar till att Eventkoordinatorutbildningen skulle ta sig hela vägen och vinna.

Annons
 

Under onsdagen presenterades emellertid orienteringsklubben FK Göingarna som vinnare av Event in Skånes utmärkelse Årets Eventskåning 2019.  FK Göingarna fick priset för att man arrangerat orienteringsstafetten 10Mila som gick av stapeln i april 2019.

Event in Skåne, som är en del av Region Skånes marknads- och utvecklingskoncern Business Region Skåne, delade i år ut priset för åttonde gången med målet att lyfta Skånes eldsjälar och hjältar inom event och möten.

Emil Tingström, utbildare vid eventkoordinatorutbildningen vid yrkeshögskolan i Landskrona visar ingen tecken på besvikelse att priset inte tillföll skolan.
Vi är glada över symbolvärdet att utbildningen blev nominerad och är tacksamma över att blivit uppmärksammade inför Event in Skånes stora nätverk. Det är kontakten med Skånes alla eventaktörer som gör vår utbildning så bra som den är, säger han till Landskrona Direkt.

Vinnaren röstades fram av branschen och den eventintresserade allmänheten. Förutom äran mottog vinnaren en prissumma på 15 000 kronor.

Läs mer: Utbildning finalist i Årets eventskåning

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser