Annons

Utbildning finalist i Årets eventskåning

Utbildningsledare Aida Winnerström och  utbildare Emil Tingström vid eventkoordinatorutbildningen samt rektorn vid Yrkeshögskolan Thora Skuladottir är glada idag sedan utbildningen har nominerats och nu är finalist i tävlingen Årets Eventskåning. 

Just nu pågår röstningen till Årets eventskåning där Yrkeshögskolan Landskronas eventkoordinatorutbildning är en av fyra finalister.

Annons
 

Årets eventskåning hyllar de viktiga eldsjälar som är med och lyfter Skåne som event- och mötesdestination. Varje år delar Event in Skåne ut priset till de starkast lysande stjärnorna på Skånes eventhimmel. Med över 300 nomineringar utsåg Event in Skåne fyra stjärnor som gått vidare till finalen, varav en är eventkoordinatorutbildningen i Landskrona. I januari presenterasvinnaren som förutom äran mottar en prissumma på 15 000 kronor.
– Både vi i personalen och våra studerande är väldigt glada och stolta över att bland så många nomineringar blivit utsedda till finalist, säger Emil Tingström, utbildare på eventkoordinatorutbildningen.

I nomineringen av eventkoordinatorutbildningen står:
” Sveriges ledande ventutbildning som år efter år ligger i framkant med högt antal sökande och där majoriteten av studenterna får jobb efter examen. Genom sina dedikerade och drivna utbildningsledare, och med ett stort engagemang från branschen, har utbildningen hittills försett eventnäringen med 300 engagerade, kompetenta och professionella eventkoordinatorer. Och självklart är det Landskrona som är platsen för denna framgångsrika utbildningsmodell.”

– För oss är det en stor ära att vara med i finalen av Årets eventskåning och ett bevis på att vi har en bra utbildning här i Landskrona, säger en glad Aida Winnerström, utbildningsledare på eventkoordinatorutbildningen.

Finalisterna till Årets eventskåning
De fyra finalisterna är Eventkoordinatorutbildningen, FK Göingarna för 10Mila, Great Swedish Beer Festival och Backyard Session.

Här kan du läsa om finalisterna och rösta på Årets eventskåning:
https://eventinskane.com/sv/om-oss/arets-eventskaning

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser