Annons

Oavgjort mot Utsiktens BK

BoIS fick med sig en poäng hem från Rudalen i Göteborg då de spelade 1-1 mot Utsiktens BK. Lagen hade vars en halvlek och därmed får resultatet anses rättvist även om BoIS var närmast ett segermål.

Annons
 

Första halvlek var inte speciellt bra. Båda lagen hade ett par skapliga chanser. Klart var dock att Utsikten hade lite längre och vassare anfall. Därför var det inte helt orättvist att hemmalaget tog ledningen genom en tåfjutt av Linus Tornblad som därmed gjorde mål i sin förta match för Utsikten.

BoIS gick ut betydligt mer aggressivt i andra halvlek och det resulterade i en kvittering. Det var Linus Olsson som gjordes ner i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten efter en dryg timmes spel.
Jonathan Asp gjorde inget misstag och därmed stod det 1-1.
Båda lagen skapade skapliga lägen i slutet av matchen. Närmast var Robin Hofsö och Linus Olsson i minut 86 men linjedomaren hittade en offsidesituation.

Mest glädjande denna dag var att såväl Granit Stagova som Alexander Tkacz var tillbaka på planen efter långvariga skador, spelare som kommer väl till pass i jakten på högre placeringar.
– Det var härligt att de var tillbaka. Men jag gläds även åt andra halvlek. Min spontana känsla just nu är att det är vår bästa halvlek i år, säger BoIS tränare Billy Magnusson direkt efter matchen.
– Vi var riktigt illa ute den sista kvarten i första halvlek. Men efter ett par taktiska förändringar samt en uppsträckning i omklädningsrummet så blev det mycket bättre.

Med lite distans så lär Billy Magnusson vara nöjd med pinnen men direkt efter matchen kändes det tungt.
– Jag tycker att vi avslutar jättebra och jag tycker att vi borde avgjort. Men vi kunde också legat under med flera mål i paus. Så summa summarum så är det väl ok med en pinne idag.

Absolut sämst var publiksiffran, 198.
– Och då ska alla veta att säkert hälften var BoISare. Ett stort tack till de som reste till Göteborg för att se oss, avslutar Billy Magnusson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser