Annons

Äntligen en seger för BoIS

BoIS tog sin första seger sedan den 11 maj när Utsiktens BK besegrades med 1-0 på Landskrona IP på lördagen. Målet kom redan efter sju minuter då en bortaspelare styrde in bollen i mål via ribban.

Annons
 

Det var med all sannolikhet det fantastiska vädret som gjorde att endast 1 187 åskådare räknades in när BoIS tog emot Utsiktens BK på lördagen. Förutom vädret var den stora behållningen att BoIS tog tre mycket välbehövliga poäng. Matchens enda mål kom efter sju minuter då en försvarsspelare touchade ett inlägg varpå bollen tog en märklig bana via ribban och in bakom Axel Wibrån. Det skulle dock visa sig vara ett rättvist mål då BoIS skapade de bästa chanserna. Närmast 2-0 var Robin Hofsö som från ett perfekt läge mitt framför mål helt omarkerad sköt bollen högt över.

Om första halvlek var ok så var andra urusel. Fler är en i publiken menade att de just bevittnat en av de sämsta halvlekarna på IP någonsin. Publiksiffran var usel, spelet nervöst och hafsigt men sämst på IP denna lördag var domaren. Andra halvlek var helt enkelt en söndertrasad historia.

BoIS tränare Billy Magnusson håller dock inte med fullt ut.
– Utsikten är ett bra lag men vi gör det svårt för dom. De skapar inget speciellt under hela matchen, säger tränaren.
Han håller dock med om att domaren med all sannolikhet haft bättre dagar.
– Det är nästan pinsamt. Något måste göras åt den oerhört låga kvalitén på domarna i denna serie. Idag var det riktigt illa, säger Billy Magnusson.

Domaren till trots så var det en mycket glad tränare som äntligen kunde räkna hem en trepoängare.
– Det var en oerhört skön seger. Nu laddar vi rejält för den sista matchen innan uppehållet när vi åker till Tvååker nästa lördag.

Segern innebär att BoIS åter klättrar upp på den övre halvan av tabellen. De randiga ligger sexa idag. Det något konstiga med Tvååker är att de inte vunnit en enda hemmamatch denna säsong medan de vunnit fyra av åtta matcher på bortaplan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser