Annons

Kulturskolan kröner våren med bandkonsert

Sju band uppträder på Landskrona teater på torsdag.

På torsdag rundar Kulturskolan av vårens verksamhet med en bandkonsert på Landskronas teater. På scen får publiken möta sju unga band. Tre av dem från Kulturskolan och tre från Sensus och ett från Studiefrämjandet. Den gemensamma nämnaren är att samtliga band har musiker som är eller har varit aktiva i Kulturskolans verksamhet genom åren. På scen får publiken möta Domino, Trinity, Apollo, Matt the Caveman, Pablo´s , Discussion och Hourdite.

Annons
 

Det blir en kväll med allt från irländsk folkmusik – pop – till melodiös hårdrock.
– Idén till konserten föddes av Kulturskolans chef Björn Larsson och Sensus lokala verksamhetschef Lars Odeholm på senhösten 2018, berättar Kulturskolans producent, Peter Cemjack.
– Ursprungstanken var en pop- och rockfestival för unga lokala band men både Lars och vi insåg att vi just nu befinner oss i en generationsväxling. Dessutom krävs det en längre framförhållning, en rejäl arbetsinsats och betydligt större ekonomiska muskler för att ro i land ett sådant projekt, menar Peter Cemjack.
– Det känns ändå väldigt kul att vi kan avsluta vårt skolår på det här viset och det ska bli jätteroligt att ta del av de unga musikernas utvecklingskurva, avslutar Kulturskolans producent som hoppas på en fullsatt teatersalong.

Biljetter till föreställningen som börjar klockan 18.00 bokas på www.landskrona.se/kulturskolan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser