Annons

Idrottsgalan blir Idrottsfesten

Då Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation firade sitt 100-årsjubileum med en Idrottsgala på Lagunen delades det ut många priser. Bland annat så fick 10 ungdomar motta stipendier.

Onsdag 26 juni är det åter dags för LISA att uppmärksamma och hylla stadens duktiga idrottare och föreningar. Precis som förra året väljer man att lägga festen på Lagunen med fantastisk utsikt över Öresund. Det som tidigare har hetat Idrottsgalan byter nu namn till Idrottsfesten och blir en del av ”Sommar i Lagunen”

Annons
 

Sommar i Lagunen är samarbete med lokala och regionala aktörer där Landskrona stad bjuder in till en attraktiv mötesplats vid havet för alla Landskronabor och besökare. Som traditionen bjuder kommer det att delas ut priser som Ledarkannan, Årets stipendiater, Årets förening, Årets prestation och såklart LISA:s Guldmedalj.

Nytt för i år är att själva prisutdelningarna och en del av underhållningen kommer att ske på stora scenen ute på stranden så att alla får chansen att hylla pristagarna, det kommer även att gå att köpa festbiljetter till tältet med mat, dryck och underhållning efter prisutdelningen.

Kvällens underhållning och biljetter släpps den 15 maj.
– Vi är många som ser fram emot denna kvällen, det känns roligt att återigen få lyfta fram och fira alla stora prestationer inom idrotten, säger Gunnar Nilsson från LISA 

LISA 101 år
LISA  står för Landskronaidrottens Samorganisation och har varit i verksamma i Landskrona sen 1918. 

Mellan den 24 juni till 20 juli kommer det att bjudas på bland annat allsångskväll, Cityidrottsveckan, konserter, Idrottsfesten, Skånes Matfestival, VM-sändningar i fotboll och massor aktiviteter för barn och unga under ledning av Cityidrott.

Cityidrott 10 år
Under LISA ligger även Cityidrott som i år firar 10 år. 
Den 15-21 juli firas detta med en Cityidrott vecka i Lagunen fylld med kalas, disco, sommarkonsert, barngala, vattenkrig och massor av andra spännande aktiviteter.’

 

Läs mer: Guldmedaljör och mottagare av ledarkanna presenterade

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser