Annons

Försökte köra på polisman

Fyra yngre män från Landskrona anhölls natten till fredagen efter att de försökt köra på en polisman i samband med en kontroll på Österleden på torsdagskvällen.

Annons
 

Det var i samband med en rutinkontroll som en polisman vinkade in en bil för kontroll. Föraren ville dock annat och försökte köra på polismannen som fick kasta sig åt sidan för att undvika att bli påkörd. Polisen tog upp jakten på  bilen men färden slutade på en åker, inte långt från platsen där polismannen höll på att bli påkörd.

Fyra Landskronabor, en född 1996 och de övriga tre födda 2001, försökte springa från platsen men hanns upp av polisen. Samtliga greps och anhölls senare. De fyra är misstänkta för försök till grov misshandel, diverse narkotikabrott med mera.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser