Annons

Landskrona får ny polischef

Från och med den 1 april heter den nay polischefen i Landskrona Tina Anderberg. Hon efterträder Anneli Manelli som gått vidare till kansliet vid polisområdet och närmast Christian Nordin, som varit tillförordnad lokalpolischef under tiden.

Annons
 

Att Tina Anderberg, som tidigare har varit sektionschef för Utredningsjouren i Polisområde nordvästra Skåne, sökt tjänsten i Landskrona har flera anledningar.
–  Jag är nyfiken på det strategiska arbetet tillsammans med kommunen och andra aktörer samt att ansvara för verksamheten över en bestämd geografisk yta vilket innebär flera olika verksamhetsdelar och problembilder. Jag har viss erfarenhet av att arbeta i Landskrona sedan tidigare, säger Tina Anderberg på polisens Facebooksida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser