Annons

Två misshandlades grovt i helgen

Inom loppet av några timmar inträffade två fall av grov misshandel i centrala Landskrona. I båda fallen skedde brotten på matställen.

Annons
 

Strax innan klockan 21 misshandlades en kvinna född 1979 av en man på en restaurang i Landskrona. Kvinnan fick föras till sjukhus med smärtor och blodvite till följd av misshandeln. En man född 1987 greps och lär fällas för dådet då det finns ett flertal vittnen till händelsen.

Den andra misshandeln ägde rum strax efter klockan 02.00 natten till söndagen. Händelsen inträffade på ett gatukök på Eriksgatan. Det var fyra okända gärningsmän i åldern 17-20 år som med sparkar och slag misshandlade en man född 1989 så allvarligt att han tappade medvetandet.

Polisen har ingen gripen för misshandeln i skrivande stund.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser