Nytt sprängattentat i centrala Landskrona

Grov skadegörelse rubricerar polisen den sprängning som skedde natten till onsdag och som medförde skador på en port, på fasaden samt krossat ett par fönsterrutor. Foto: André Tajti – AT-foto.se

Polis larmades klockan 03.20 till en adress på Regeringsgatan i centrala Landskrona efter att flera personer ringt och berättat om en hög smäll.  Skador på en port och fasad samt krossade glasrutor konstaterades. Nationella bombskyddet kallades till platsen, vilka kunde konstatera att det som briserat var en kraftig banger. Undersökningen var klar vid 08-tiden på onsdagsmorgonen. Inga personskador har rapporterats men boende var chockade, inte minst flera barn som bor i den utsatta trappuppgången.
En anmälan har  upprättas om grov skadegörelse. Polisen säger också att det inte finns någon känd hotbild mot någon i fastigheten. Polisen kommer också att tillsätta extra resurser i staden de närmaste dagarna och tar tacksamt emot tips.

Polisens mobila enhet var på plats vid Skolallén vid en tidigare sprängning i centrala Landskrona. Nu kommer den igen och tar tacksamt emot tips från allmänheten.
Till arkivet