Atletklubb prisas

Landskrona Atletklubb har utsetts till årets förening 2018. Deras ledord är Alla, Gemenskap, utvecklas, Tillsammans och Glädje.

Den 7 januari blev det klart att Felix Elofsson från Landskrona Ski Club tilldelas Landskrona Idrottsföreningars Samorganisations Guldmedalj för 2018 samt att Urban Hector från BK Landora erhåller den prestigefyllda ledarkannan. På tisdagen förkunnades även att Landskrona Atletklubb blir Årets Förening 2018 och att Emma Sandell från Landskrona Kvinnliga GF utses till Årets Unga Ledare 2018.

På tisdagen stod det klart vilka föreningar, aktiva och ledare som kommer att prisas av LISA i år. Ett mycket prestigefyllt pris är Årets Förening och den som får priset för 2018 är Landskrona Atletklubb.
– Vilken glädjande nyhet och så roligt att blivit utsedd till Årets Förening, jublar Marie Brodin, ordförande i atletklubben.
– Våra värdeord säger det mesta om vår förening och detta är något som vi alltid har arbetet mot, vilket ger oss en blomstrande förening med en god sammanhållning och fina resultat, säger ordföranden och fortsätter.
– Alla som vill träna olympisk tyngdlyftning är välkomna till gemenskapen i Landskrona Atletklubb där vi med glädje och tillsammans utvecklas för att må bra hela livet.

Här följer samtliga pristagare.

LISA – medaljen:
Felix Elofsson, Landskrona Ski Club

Ledarkannan:
Urban Hector, BK Landora

Årets Unga ledare:
Emma Sandell, Landskrona Kvinnliga GF

Årets Förening:
Landskrona Atletklubb

Ungdomsstipendiater:
Oscar Elofsson, Landskrona Ski Club
Melanie Dahlberg, Landskrona Ski Club
Emil Hassling, Landskrona Simsällskap
Meja Engdahl Petersson, Landskrona Kvinnliga GF
Tuva Henckel, Landskrona Kvinnliga GF
Alvin Broman, Landskrona Atletklubb
Hanna Brodin, Landskrona Atletklubb
Saga Classon, Viarps Kör- och ridklubb
Elsa Classon, Viarps Kör- och ridklubb
Ebba Persson, Landskrona Ridklubb

Läs även: Guldmedaljör och mottagare av ledarkanna presenterade

Till arkivet