Annons

16-åring rånades

På måndagseftermiddagen rånades en kille, född 2002, då han befann sig på Pilängsrundeln. Det började med att två personer på en moped stannade vid honom varpå passageraren började slå och sparka på målsäganden. Ännu en moped med två personer kom till platsen och även de hotade och slog 16-åringen. Det ska även ha funnits ett knivliknande föremål som visats.

Annons
 

Gärningspersonerna stal killens plånbok med bankkort, id-kort och jojokort. De tilltvingade sig även koden till bankkortet innan de försvann. Gärningspersonerna hann även med att plocka ut 600 kronor från kontot innan kortet spärrades.

Någon bättre beskrivning på gärningspersonerna har inte polisen. De hoppas dock att, med anledning av tid och plats, komma i kontakt med vittnen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser