Många såg GF Idrott Gymnastiks julshow

Mellan 600 och 700 åskådare såg GF Idrott Gymnastiks julshow förra året. Förhoppningarna hos arrangörerna är att det kommer minst lika många i år. Foto: Privat
Mellan 600 och 700 åskådare såg GF Idrott Gymnastiks julshow i helgen.
Foto: Privat

I helgen hade GF Idrott gymnastik sin årliga julshow. Det var en mycket lyckad uppvisning med en massa barn och ungdomar i olika åldrar som visade upp sig till olika låtar av Vaiana, vilket var showens tema.

Hallen fylldes på efter hand med föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon samt släkt och vänner. Mellan 600-700 personer var och tittade på dessa duktiga gymnaster och parkourutövare tillsammans med sina duktiga tränare.
– Först ut på golvet var våra allra minsta, 2,5 år- 4 åringar tillsammans med sina föräldrar och tränare tätt följt av våra nybörjargrupper efter dem gör våra fortsättningsgrupper entré, säger Bodil Pettersson för GF Idrott.
– Sedan var det dags för våra parkourutövare att hoppa, volta och studsa över redskap och därefter var det dags våra elittrupper.

Uppvisningen fick ett pampigt avslut då alla utövare sprang in på golvet och dansade en gemensam avslutningsdans och showen avslutades med godisregn.

Till arkivet