Annons

Skottskadad man förd till lasarett

Fredagskvällens skottlossning på Silvergården kan ha kopplingar till tidigare skottlossning i området.
Foto: André Tajti – AT-Foto.se

En skottskadad man kom till Helsingborgs lasarett sent på fredagskvällen. Polisen misstänker att mannen i 35-årsåldern skadats i samband med en skottlossning på Silvergården vid 22.30-tiden.

Annons
 

Polis skickades till Silvergården, varifrån samtal inkommit om att skottlossningen. När polisen anländer är det mycket folk på platsen i anslutning till Silvergården, men ingen skadad person anträffas. Flera personer uppger att man hört vad man uppfattar som skott. Polis arbetar på platsen med att lokalisera brottsplats, och en adress i anslutning till Silvergården spärras av. Vapenhund och kriminaltekniker ansluter senare under natten.

En knapp timme efter att skotten hörts anländer en man med skottskador till akuten i Helsingborg. Mannen har körts dit i en privat bil och polis skickas till sjukhuset.
Händelsen tyder på koppling till skottlossningen tidigare på Silvergården i Landskrona, rapporterar Polisen. Mannens skador ska inte vara livshotande. En förundersökning gällande försök till mord har inletts.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser