Annons

Amatörskådisar sökes

Ingenting saknades när Kuturskolan uppförde The Beatles klassiska skiva Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Ett gigantiskt band samt alla klassiska instrument fanns med. Även kostymeringen höll högsta klass. Nu är det dags för Kulturskolan att ta tag i vårens pjäsuppsättning och man undrar rent av om du är sugen på att vara med?

Efter succén med uppsättningen av Sgt Pepper och samarbetet med Den långa resan tillsammans med Öresundsteatern satsar Kulturskolan nu på nästa pjäsprojekt.
Därför söker vi nu också efter amatörskådisar och musiker till vårens pjäsuppsättning, säger Peter Cemjack, producent på skolan.

Annons
 

I november kommer Kulturskolan att börja repetera Richard lll – en trumpen komedi om samtiden. Ett spektakel med nära anknytning till vår samtid fritt efter William Shakespeare. För regi och bearbetning svarar Åsi Hildebrand.

Kulturskolan söker nu medverkande amatörskådisar och amatörmusiker från 14 år och uppåt som tycker det skulle vara kul att medverka i en musikteaterproduktion. Pjäsen kommer att spelas på Landskrona teater 11 – 14 april. Första träffen blir torsdag 8/11 klockan 18.30 i Spelhålan på Kulturskolan på Nygatan 6. Är du intresserad av att medverka så lägger du ett mejl till: ASLOG.HILDEBRAND@landskrona.se.

– Det går att anmäla intresse även om man inte kan delta på första träffen, säger regissören, Åsi Hildebrand, som ser fram mot en spännande repetitionsperiod.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser