Annons

Bilar förstörda inatt

En bil på Östergatan fick skador efter att någon sprängt en så kallad banger på eller intill fordonet på onsdagskvällen.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Två bilar förstördes i Landskrona på tisdagskvällen och natten mot onsdagen. Den första bilen fick skador efter att någon, enligt polisens bombtekniker, sprängt en så kallad banger på eller intill en bil på Östergatan. Detta skedde strax efter klockan 22 på tisdagskvällen. Fyra timmar senare totalförstördes en parkerad bil i en brand på Föreningsgatan.

Annons
 

Klockar var strax efter 22 när polisen fick in ett flertal anmälningar om en kraftig explosion på Östergatan. Väl på plats möttes polisen av en bil med skador och som rök. Förutom detta så krossades en ruta på fastigheten intill.
Polisen uppgav strax innan midnatt att det med stor sannolikhet rör sig om en banger.

Nästa incident inrapporterades klockan 02.12. Polis och räddningstjänst åkte då till Föreningsgatan med anledning av en brinnande bil. Någon spridningsrisk förelåg inte. Bilen blev totalförstörd av branden.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser