Annons

Randig eldsjäl hoppas dra in 100 000

Jimmy Nilsson har tagit initiativ till Septembergåvan och hoppas kunna dra in 100.000 kronor till Landskrona BoIS innan månaden är slut. Foto: Privat.

Sällan har väl engagemanget från privatpersoner att vilja hjälpa Landskrona BoIS rent ekonomiskt varit större. Tidigt i somras skrev vi om Zebrafonden, därefter har även en tipsklubb startat och nu har Jimmy Nilsson startat insamlingen Septembergåvan på Facebook och redan är han nära målet att nå 100 000 kronor innan månaden är slut.

Annons
 

Vem är då denna hjälpsamme supporter?
– Jag började titta på BoIS när jag var 7 år gammal tillsammans med min pappa. Vi hade som tradition i vår familj att hela släkten samlades hos min farmor och farfar i Sandvången och gick tillsammans ut på IP, berättar Jimmy Nilsson.

– Jag älskar klubben. Har följt dem sedan 35 år tillbaka och endast missat en handfull matcher. Klubben betyder enormt mycket för supportrarna och Landskrona som stad. Det är av yttersta vikt att Landskrona BoIS tillhör elitfotbollen. Jag uppmanar alla företag i Landskrona och kommunen att ställa upp och bidra med vad de kan, säger han med tanke på klubbens prekära ekonomiska situation.

Berömmer styrelsen
– Styrelsen i år har gjort ett fantastiskt arbete då de fick börja i en riktig uppförsbacke när de tog över sitt arbete. Framförallt har klubben blivit mer transparent och informationen till oss supportrar har blivit avsevärt mycket bättre, poängterar Jimmy Nilsson, som nu alltså tagit initiativ till ”Septembergåvan”.

– Vi behöver få in ett tillskott till klubben snabbt, därför kände jag att detta skulle vara ett bra komplement till Zebrafonden. På en vecka har vi samlat ihop mer än 65 000 kronor till klubben och det tickar på varje dag som går. Min målsättning är att vi ska nå 100 000 innan månaden är slut.

Vill man stötta så görs detta genom att swisha valfritt belopp direkt till BoIS via nummer 123 2200 152 och ange ”Septembergåvan”.
– Majoriteten av de som bidragit har swishat 500-2000 kr men beloppet är helt valfritt, understryker Jimmy Nilsson,
– Varenda krona hjälper BoIS. Alla som bidrar kommer på något sätt förevigas på IP för sin insats. Hur vet vi inte ännu men jag hoppas detta kan bli en historisk insats för klubbens överlevnad.

Det går också att bidra till Septembergåvan via BoIS bankgiro. Valfritt belopp sätts in till bg 692-6570, skriv “Septembergåvan” som meddelande till mottagaren .

– Kom igen nu, hjälp oss att nå 100 000!, avslutar Jimmy Nilsson.

Läs mer: BoIS-fans vill bli största sponsorn

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser