Polisen söker vittne till en misshandel

I fredags, den 3 augusti, misshandlades en 25-årig man i Teaterparken i Landskrona. Flera personer ska ha uppmärksammat vad som hände vilket fick den misstänkte att hastigt springa därifrån. Nu söker polisen efter vittnen till händelsen.

– Vi har uppgifter på att det ska varit ett flertal personer som sett det inträffade och även att någon eventuellt ska ha tagit bilder eller filmat händelsen. Dessa skulle vi vilja komma i kontakt med, säger Eva-Lotta Hermansson-Truedsson, informatör på polisen i Helsingborg.

Målsägaren satt på en bänk i Teaterparken när en okänd man kom fram och plötsligt började slå och sparka honom.
– Det var en ganska grov misshandel. Därför är vi mycket angelägna om att försöka identifiera gärningsmannen, säger informatören och avslutar.
– Vi är tacksamma om den som känner igen händelsen och har uppgifter att lämna hör av sig till 114 14 eller kontaktar oss via vår hemsida. I sådant fall, ange ”Teaterparken”.

Till arkivet