Annons

Polisen sköt knivbeväpnad man

Stor dramatik utspelade sig i kvarteren runt Vårgatan på fredagen. En knivbeväpnad utåtagerande man ska ha synts på Ödmanssonnsgatan strax efter lunchtid och ett stort antal poliser kallades till platsen. Mannen ska sedan ha sprungit norrut och enligt ett vittne ska polisen ha avfyrat ett flertal skott varefter mannen ska ha förts till sjukhus. Detta skedde vid Vårgatan/Vintergatan.

Annons
 

– När polisen träffade på mannen så hotade han dessa med sin kniv. Polisen sköt då varningsskott men mannen fortsatte att göra utfall. Därför tvingades polisen skjuta verkanseld, säger Kim Hild på polisens ledningscentral.

Mannen fick föras till sjukhus med ambulans men enligt polisen ska det inte röra sig om livshotande skador.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser