Annons

Gott hopp om att lösa inbrott

De senaste dagarna har tre bostadsinbrott i Landskrona anmälts till polisen. Hoppet från ordningsmakten är gott om att åtminstone två av dessa ska klaras upp.

Annons
 

Det första inbrotten drabbade en lägenhetsinnehavare på Hantverkargatan i lördags. Den 36-årige mannen var ute ett ärende ett par timmar på eftermiddagen då någon på okänt vis tagit sig in i bostaden. Vad som stulits är fortfarande inte känt hos polisen.

Ett annat lägenhetsinbrott inträffade på Gröna Gång då en 20-årig kvinna på måndagseftermiddagen upptäckte att någon brutit sig in genom ytterdörren till hennes bostad under dagen. Bland det stulna fanns en bärbar dator, bankkort samt ett uppehållstillstånd.
– Utan att gå in på några detaljer så har vi säkrat vissa spår. Vi hoppas att vi med hjälp av dessa kan reda ut vem som brutit sig in, säger Richard Glantz på polisens informationsavdelning.

Även ett medelålders par, boendes i Saxtorp, hade besök av en inbrottstjuv under måndagen. Och även här är Richard Glantz optimistisk.
– I detta fall startade en  övervakningskamera och filmade tjuven som tog sig in genom att krossa en ruta med en tegelsten. Vad som eventuellt stulits ska paret återkomma med, avslutar informatören.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser