Annons

Stort bråk slutade med många anmälningar

Hela fem polispatruller kallades till ett stort bråk Vid Dammhagsgatan och Gröna Gång på midsommarafton. Fyra unga män utsattes för grovt våld av två gärningsmän. Bland annat så ska en av ungdomarna ha fått ett slag av en pistolkolv i huvudet. Gärningsmännen hade dock försvunnit från platsen innan polisen hann dit.

Annons
 

Det var vid 21.30-tiden på midsommarafton som bråket ägde rum. Vad som hände exakt försöker nu polisen reda ut. Två anmälningar om grov misshandel och en om försök till grov misshandel är gjord. Dessutom finns det en anmälan om grovt olaga hot samt grovt vapenbrott då en av ungdomarna ska ha hotats med ett pistolliknande föremål.

Christian Nordin på polisen i Landskrona är mycket fåordig. Han vill inte heller sia om bråket på midsommarafton har något att göra med den skjutning som ägde rum, bara något hundratal meter från platsen förra veckan.
– Vi ser inga som helst kopplingar mellan de båda händelserna i nuläget. Därför utreder vi båda händelserna var för sig, säger polismannen.
– Vi har inte gjort några gripanden efter fredagens bråk. Det enda jag kan säga är att det rör sig om två gärningsmän som misshandlade och hotade de fyra ungdomarna. Nu ska vi försöka får reda på vad som hänt och vad som ligger bakom bråket.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser