Satsade en tia – vann tio miljoner kronor

På onsdagen kammade en spelare hem tio miljoner kronor på en satsad tia. Kupongen var inlämnad på ICA Kvantum.
På onsdagen kammade en spelare hem tio miljoner kronor på en satsad tia. Kupongen var inlämnad på ICA Kvantum.

I går var det dags igen. En ny rejäl miljonvinst föll över Landskrona.  Tio kronor förvandlades till tio miljoner kronor. Så mycket vann den lycklige spelaren som lämnat in en rad med samtliga sju rätt på Joker på ICA Kvantum i Landskrona.

”Nu miljontrendar Landskrona”, skrev vi i måndags sedan paret Mikael och Petra Persson skrapat hem en miljonvinst på triss i TV4:s morgonsoffa. Föga anande vi då att det skulle komma mera. Betydligt mera.

– Det är verkligen fantastiskt hur miljonerna fortsätter regna över Skåne, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Johanna Alba på spelbolagets hemsida.  Hon ska nu  försöka få tag på den person som lämnade in den vinnande raden som alltså gav hela tio miljoner kronor. Utöver gratulationer från Svenska Spels vinnarkommunikatör väntar erbjudande om såväl ekonomisk som juridisk rådgivning för den eller de som vunnit.

Joker är tilläggsspelet där det gäller att pricka in sju rätt för att vara garanterad minst 10 miljoner kronor. Raden som lämnades in på ICA Kvantum i Landskrona lyckades med just det vilket innebar att Skåne kunde välkomna sin 26:e miljonvinst för året och Landskrona sin andra på bara ett par dagar.

– Personen hade spelat för 10 kronor på Joker så jag misstänker att jag kommer få tag på en vinnare som är ganska glad över en vinst som är hela en miljon gånger insatsen, avslutar  Johanna Alba.

Läs mer: Nu miljontrendar Landskrona

Till arkivet