Annons

Källarbrand på Ödmanssonsgatan

Strax efter klockan 17:20 inkommer larm om källarbrand på Ödmanssongsgatan i Landskrona.
Foto: André Tajti – AT-Foto.se

Vid 17.20-tiden på tisdagen larmades räddningstjänsten till en källarbrand i ett flerfamiljshus på Ödmanssonsgatan i Landskrona. Efter en knapp timme var branden under kontroll och kunde därefter släckas.

Annons
 

Klart är att någon tänt eld på något okänt material och därför är en anmälan om mordbrand upptagen. Förutom att den delen av källaren som brann är totalförstörd så är resten av källaren samt lägenheterna på bottenplan rökskadade. Ingen person skadades i samband med eldsvådan men en död katt ska ha påträffats i en av de rökskadade lägenheterna.

Platsen är avspärrad i väntan på en teknisk undersökning som ska genomföras under onsdagen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser