Annons

Må-bra-veckan rullar vidare

En tur med den kommunala “Cykla är lycka” tycks vara uppskattat. Just nu pågår omsorgsförvaltningens Må-bra-vecka i Landskrona.

Omsorgsförvaltningens Må-bra-vecka har rullat igång och kanske har du likt redaktionen redan stött på ”Cykla är lycka”, där förvaltningen bjuder på en tur i det natursköna Landskrona.

Annons
 

Till veckans huvudnummer räknas Landskrona stads kvalitetsmässa. Här får besökarna möjlighet att träffa representanter från såväl kommunala verksamheter som privata aktörer, som alla har anknytning till vård och omsorg. Ungefär 25 olika utställare finns på plats i Folkets hus i Landskrona.
– Du kan också träffa lokala politiker och ställa frågor om de olika kommunala verksamheterna, informerar Anna Norrman, socialt ansvarig samordnare.

På plats på mässan finns också Peter Åberg, som verkligen är ett riktigt gott exempel. Han har upplevt både dalar och toppar i livet. Efter en allvarlig olycka behövde han lära sig gå och tala igen, till och med genomföra ett maratonlopp. Hans föreläsning, som ges vid tre tillfällen under dagen klockan 11,12 och 13, handlar om att utmana sig själv och våga prova saker som ligger långt utanför det du egentligen tycker känns bekvämt.

Mässan öppnar klockan 10 och stänger klockan 15.
Plats: Folkets hus, Säbygatan 16, Landskrona.

Läs mer: Må bra-vecka med kaktävling

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser