Annons

Ingen misstanke om mord

Polisen misstänker inte längre att den man som hittades avliden i sin bostad i centrala Landskrona i torsdags ska ha mördats. Det preliminära obduktionsprotokollet visar att mannen med största sannolikhet inte har bragts om livet av annan person.

Annons
 

– När vi kom till platsen så kunde vi inte utesluta att brott hade begåtts och därför rubricerade vi  dödsfallet som misstanke mord eller fullbordat dråp. Men beskedet efter obduktionen har gjort att vi avskrivit misstankar om brott, säger Emil Fasth på polisens enhet för grova brott.

Innan ärendet läggs ner helt så avvaktar nu polisen det slutgiltiga obduktionsprotokollet.

Läs mer: Misstänkt mord i centrala Landskrona

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser