Annons

Nytt kallbadhus allt närmre i Lill-Olas

På tisdagen är det kallat till en pressträff vid bryggan i Lill-Olas i Borstahusen med anledning av ett nytt kallbadhus.

– Landskrona kommer att få ett nytt kallbadhus, det utlovar Torbjörn Brorsson, kommunalråd för moderaterna på måndagskvällen och kallar samtidigt till en presskonferens.

Annons
 

– På tisdagen kommer fritidsnämndens arbetsutskott förhoppningsvis att fatta beslut om ett nytt kallbadhus. Detta beslut kommer därefter att skickas vidare till Fritidsnämnden och till Kommunstyrelsen för definitivt avgörande, förklarar han vidare.

Under tisdagen kommer en pressträff att hållas vid  Lill-Olas brygga i Borstahusen, vilket får förmodas vara den plats majoriteten inom politiken nu slutgiltigt fastställt för det nya kallbadhuset, stick i stäv med Bastubadarföreningen Doppingarnas tidigare önskemål, vilka haft Halvmånen som sitt förslag.

Läs mer: Besked om nytt kallbadhus kommer i mars

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser