Annons

Landskronahem i ny storaffär – flyttar kontoret till Norrestad

En storaffär i Norrestad i kombination med en flytt av Landskronahems huvudkontor tycks vara på gång.

I eftermiddag har Landskronahem kallat till en pressträff med anledning av utvecklingen av

Annons
 

Kopparängen och Silverängen. På träffen kommer kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L), Landskronahem styrelseordförande Kenneth Håkansson (-) och VD Mikael Forsberg att delta. Men redan på fredagsmorgon gick Socialdemokraterna ut med ett pressmeddelande där man avslöjar att ” Landskronahem på sitt styrelsemöte beslutat att flytta Landskronahems huvudkontor till Koppargården”.

– Detta är en satsning på området som under många år har blivit avlövat ifrån den kommunala servicen, skriver Jenny Tillander (S) vice ordförande i Landskronahem i pressmeddelandet.
– Det var vår inställning redan 2011 och vi har densamma nu. Detta är bra för de boende och vi Socialdemokrater har motionerat i kommunfullmäktige om att vi vill utveckla Norrestad med kommunal service.

Landskrona Direkt har sökt Jenny Tillander för ytterligare kommentarer men ej lyckats nå henne. Även styrelseordförande Kenneth Håkansson var under förmiddagstimmarna onåbar.

– När det gäller köp av Hemsös Fastigheter är vi tveksamma till om det är en bra affär för Landskronahem. Femtiomiljoner kronor och rivningskostnader är jag tveksam till, avslutar Jenny Tillander pressmeddelandet vilket indikerar att en större fastighetsaffär dessutom är på gång.

Enligt uppgifter till Landskrona Direkt så kommer Landskronahems huvudkontor flyttas till lokalerna som idag inhyser Landskrona School of Sports, vilka i sin tur flyttar sin verksamhet till Komvux tidigare lokaler på Emaljgatan. Dessutom ska minst tre fastigheter i området rivas efter köpet. Det rör sig om den tidigare vårdcentralen samt den äldrevårdsinstitution som låg granne samt en fastighet på Koppargården.

Läs mer: Satsning på Norrestad tar fart

En kommentar till "Landskronahem i ny storaffär – flyttar kontoret till Norrestad"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Satsning på Norrestad tar fart

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser