Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Lill-Babs till minne

Uppe i vänster hörn står Sven Pettersson och filmar Lill-Babs. Idag bjuder han på ett hopklipp från allsångskvällen i Slottsparken.

Landets kanske mest folkkära artist, Barbro “Lill-Babs” Svensson dog igår. Lill-Babs har framträtt flera gånger i Landskrona och inte minst tillsammans med Siw Malmkvist. En ljuvlig sommarkväll 2012 uppträdde Lill-Babs i Slottsparken och började rent av med att framföra en hälsning till publiken från “Siwan” som hon just fått ett SMS ifrån.

Annons
 

Filmaren Sven Pettersson var naturligtvis på plats och trots att Lill-Babs hade bråttom iväg efter spelningen ställde hon upp på en kort intervju. Detta korta snack  samt ett hopklipp av låtarna som framfördes kan du nu ta del av sedan filmaren idag plockat fram det ur sitt digra arkiv.

Se filmen här nedan

Läs mer och se bilder från Sommarsång 2012.
Lill-Babs kom, sågs och charmade

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser