Annons

2,5 års fängelse för knivskärning i ansiktet

Den 16 december ifjol knivskar en 23-åring Landskronabo en kvinnlig bekant med en så kallad brytbladskniv i ansiktet. Hela 19 stygn krävdes för att binda ihop såret som mätte cirka 10 centimeter. På torsdagen föll domen mot 23-åringen. 2,5 års fängelse får han sitta bakom lås och bom för grov misshandel.

Annons
 

Händelsen inträffade på S:t Olofsgatan. Omständigheterna kring skivskärningen är invecklade då ett flertal personer är inblandade. Den dömde erkänner dock utan omsvep att han skurit kvinnan. Åklagaren hävdade också att 23-åringen slagit och sparkat målsäganden, något som målsäganden samt vittnen uppgett, men detta förnekar han.

23-åringen ska även betala ett skadestånd på 51 000 kronor till målsäganden.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser