Annons

Fängelse för rån mot Kalles Servicebutik

Den 38-årige Svalövsbon som varit misstänkt för att ha rånat Kalles Servicebutik den 30 juli 2017 har fått sin dom. Tingsrätten i Lund finner att mannen är skyldig och domen lyder på ett år och tre månaders fängelse. I domen ingår även en stöld.

Annons
 

Det var strax efter klockan sex på morgonen den 30 juli i somras som en påverkad man gick in till Kalles Servicebutik och uppmanade de två kvinnorna som arbetade den aktuella morgonen att lämna över pengar. Men då det var så tidigt på morgonen fanns inga kontanter varpå rånaren tog sex askar cigaretter samt ett par häften med frimärken. Värdet av bytet uppgick till 458 kronor.

De båda målsägandena kände igen rånaren från bilder på Facebook och även tingsrätten anser att mannen är densamma som syns på filmer från övervakningskamera. Svalövsbon nekar dock till brottet.

Förutom fängelsestraffet så ska mannen betala ett skadestånd på sammanlagt cirka 20 000 kronor till de två kvinnorna samt till Kalles Servicebutik.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser