Annons

Stopp på E6:an vid Glumslöv

Uppdaterad 09.10

Strax innan klockan åtta på onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka på motorvägen i höjd med Glumslöv. Polis kallades till platsen 07.51 med anledning av att en lastbil hamnat på tvären över körbanan.

Annons
 

En person har förts med ambulans till sjukhus för kontroll. Efter en total avstängning är motorvägen åter öppen för trafik.

Inte långt ifrån platsen inträffade en liknande olycka på tisdagskvällen. Enligt uppgift ska det vara dimmigt på platsen vid olyckstillfället. Olyckan ska ha föregåtts av någon form av sammanstötning  mellan två lastbilar. Klockan 21.29 var bärgningsarbetet klart, och vägen åter öppen för trafik. Olyckan på tisdagskvällen ska inte medfört några personskador. 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser